AVATARA – MultiSense floor
AVATARA – MultiSense floor

AVATARA – MultiSense floor


Μοναδικό

Η ψηφιακή μέθοδος εκτύπωσης επιτρέπει ένα πλήθος διαφοροποιήσεων στις μεμονωμένες σανίδες. Για την εμφάνιση του Avatara αυτό σημαίνει αυθεντικότητα, σχεδόν χωρίς καμία επανάληψη –σαν ένα μοναδικό προϊόν της φύσης.

Aνεπανάληπτη αυθεντικότητα

Στη φύση δεν υπάρχει επανάληψη- οι μορφές και τα χρώματα εναλλάσσονται και καμία λεπτομέρεια δεν είναι ίδια με την άλλη. Η μοναδικότητα του δαπέδου Avatara βρίσκεται στην τέλεια απεικόνιση αυτών των διαφορετικών λεπτομερειών - από εναλλασσόμενα χρωματικά παιχνίδια στα σχέδια μέχρι πολύ λεπτές ρωγμές και ρόζους, καθιστώντας το δύσκολα να το ξεχωρίσει κανείς από το πραγματικό.

Στα συνηθισμένα δάπεδα laminate και τα πολυτελή vinyl πλακάκια το ντεκόρ εφαρμόζεται μέσω κυλίνδρων πίεσης και έτσι επαναλαμβάνεται σε τακτά διαστήματα πάνω στην επιφάνεια. Οι κατασκευαστές συχνά αποφεύγουν την χρήση χαρακτηριστικών μοτίβων στο ντεκόρ για να αποφεύγεται το εμφανές φαινόμενο επανάληψης στο δάπεδο.

Το Avatara αντιμετωπίζει το φαινόμενο αυτό χάρη στη νέα, ψηφιακή τεχνολογία που χρησιμοποιεί η οποία επιτρέπει την εκτύπωση των ντεκόρ σε ένα εύρος ζώνης μεγαλύτερο έως και πέντε φορές. Έτσι το δάπεδο που δημιουγείται είναι πραγματικά μοναδικό: με ρόζους και χρωματισμούς που το καθιστούν αντάξιο της φύσης.

Καθαρός αέρας σημαίνει υγεία

Η υγεία, η ευεξία και η ποιότητα ζωής μας καθορίζονται κατά πολύ από τις υγιεινές συνθήκες του περιβάλλοντος στο οποίο βρισκόμαστε. Τα προϊόντα για εσωτερικούς χώρους που διαθέτουμε οφείλουν να ανταποκρίνονται απόλυτα στην ανάγκη για υγιή διαβίωση. Για τον λόγο αυτό, η κατασκευάστρια εταιρεία δέχεται οικειοθελώς την ετήσια υποβολή σε εξωτερικό έλεγχο από το διεθνούς φήσης ίδρυμα eco-Institut. Η πιστοποίηση από αυτόν το θεσμό, με απαιτήσεις πολύ αυστηρότερες από αυτές της ισχύουσας νομοθεσίας, προϋποθέτει ότι τα ελεγμένα προϊόντα έχουν ιδιαίτερα χαμηλές εκπομπές και είναι ενδεδειγμένα για υγιή διαβίωση. Η απόφαση για τη χρήση προϊόντων ter Hürne είναι επίσης πάντα μια καλή απόφαση για υγιή διαβίωση αλλά και για το περιβάλλον.